Livsvejledning
Om mig
Artikler
Kontakt

Hvis der er noget, du ikke kan lide,
så lav det om.
Hvis du ikke kan lave det om,
så lav din holdning til det om.

Maya Angelou

Gratis selvudviklings-tips (billede)

Tips til personlig udvikling


Har du brug for inspiration eller et venligt puf? Her på siden kan du læse nogle af mine artikler om selvudvikling og livsvejen. Flere er på vej.

Den frugtbare forvirring


Når livet hiver i dig fra flere sider, gælder det ikke altid om at holde balancen. Kaos kan være en gave, der bringer dig tættere på dine inderste ønsker. En øvelse til selvindsigt findes her.

Dine valg åbner døre – ikke din vaklen


Igennem vores liv står vi over for svære valg. Og ikke nok med at valget er svært at træffe. Det kan også være svært at holde fast i. Når det sker, kan vores vaklen spænde ben for det fremskridt, vi længes efter. Få hjæp til din livsvej her.

Nøglen til dit liv


Der ligger en nøgle inde i os alle sammen. Den er unik for hver af os og kan åbne for et liv, der fylder os med glæde. Lær dig selv bedre at kende her.

Bevingede ord om den søgendes vej


Fra C.G. Jung, Albert Einstein og Leonardo da Vinci til Ernest Hemingway, Fjodor Dostojevskij og Nelson Mandela. De har alle noget at fortælle om vejen, der ligger foran den, som søger selvindsigt og helbredelse. Få tips til din selvudvikling her.

Litteraturens lykkepille – og andre naturlige metoder til lindring


Skønlitteratur, humor og opmærksomhed på dét, der gør ondt i os, har stor indvirkning på vores helbred. Bliv klogere på biblioterapi her.

Slip din stress


Få tre gode tips til at slippe stress og forlænge cellernes liv i din krop. Lær at håndtere stress her.

Hvorfor kritik sætter dybere spor end ros


Kritik har en mere langvarig effekt på vores følelser, tanker og adfærd. Ved at forstå hvorfor, lærer vi samtidig, hvordan vi kan øge vores egen Konversations-IQ. Lær om kommunikation uden kritik her.

Drømme er kongevejen til dit inderste


Drømmetydning har bevæget sig fra ældre tids overtro til nutidens velafprøvede tolkningsmetoder. Gennem associationernes helt eget sprog åbenbarer dine drømme, hvem du er, hvad du længes efter, og giver gode råd, der er møntet på præcis din situation. Lær om drømmetydning her.