Livsvejledning
Om mig
Artikler
Kontakt

Der er aldrig under nogen omstændigheder
grund til at fortvivle.
Det er vor pligt i ulykken
at håbe og handle.

Dr. Živàgo

Livsvejledning (billede)

Livsvejledning – dit liv, dit kompas


Passer jeg ind? Vil jeg blive forstået? Det spørgsmål stiller mange sig selv, når de overvejer at finde én, der kan hjælpe med en udfordring, og spørgsmålet er relevant, fordi det er nemt at blive puttet i en kasse og få trukket løsninger ned over hovedet, der slet ikke passer til én. I sidste ende handler det om, hvem du er, og hvad du har brug for – ikke hvad andre måtte mene.
Vejen og løsningen for dig kan se helt anderledes ud end for din nabo, søster eller ven. Derfor har du brug for dit eget individuelle kompas.
Men nogle gange kan det føles, som om nålen peger i flere modsatte retninger, fordi livet kaster forskellige indtryk i nakken på dig. Det er her, du kan få brug for sådan én som mig. Sammen finder vi kompasset frem og får ro på nålen, så du kan finde vej.
Vejen kan handle om alt fra at skifte job til at ændre den måde, hvorpå du oplever en begivenhed, en relation, følelse eller dig selv, for at du kan finde den indre fred.
Det kan også være, at du oplever stress, en hård indre kritiker, behov for at komme videre, gentagne mønstre i dit liv eller søger afklaring, forløsning, mere mening og glæde i dit liv.
Min livsvejledning er en kombination af afklarende, undersøgende dialog og øvelser til personlig udvikling. Det står dig altid frit for, om du vil benytte de teknikker og øvelser, jeg kan give, og hvis du har det bedst med, at vi alene benytter samtalen som redskab, gør vi det.
Det centrale til enhver tid er, at vi vælger den metode og vej, der er den rette for lige præcis dig. Og du behøver ikke være nervøs for, om du passer ind eller bliver forstået hos mig. Det gør og bliver du. Jeg kender selv til snævre kasser og putter derfor ikke andre i dem. Hos mig er der højt til loftet og plads til forskelligheder – også alt det, der er svært at fortælle om eller stå ved.
Udover samtale kan vi bl.a. benytte drømmetydning og kunst som spejle for dit indre. Som eksempler på andre metoder kan nævnes teknikker til at opnå selvaccept, bryde negative mønstre, nedbringe og slippe stress, håndtere den indre kritiker, øge kreativiteten samt meditation og mindfulness. En guidet visualisering, hvor du rejser igennem dine følelser for at nå frem til forløsningen, er endnu et eksempel på en metode, ligesom vi ved at studere den røde tråd i dit liv kan finde værdifulde hints til gådens løsning. Opremsningen her er ikke udtømmende. Den konkrete metode – én eller flere – vælges ud fra dine behov og det område, du ønsker at arbejde med.
Vil du vide mere, kan du læse mine tips til personlig udvikling her. Fx kan du læse om, hvorfor drømme er kongevejen til dit inderste, om biblioterapi, stress, meditation, og hvorfor kritik sætter dybere spor end ros. Disse tips er ment som en introduktion og inspiration – under et forløb hos mig kommer vi naturligvis langt mere i dybden og mere vidt omkring.

For mig har det været en gave og stor hjælp
at have Jannies vejledning med på vejen
gennem min udviklingsproces.
Jeg kan varmt anbefale
Jannies coaching og livsvejledning.

– Hans Bynche

Priser


Konsultation, 1 time: 380 kr., inkl. moms.


Udvidet konsultation, 2 timer: 680 kr., inkl. moms. – spar 80 kr.