Shamansk healing og livsvejledning


Shamansk healing
Livsvejledning
Munay-ki
Om
Artikler
Kontakt


Hvis der er noget, du ikke kan lide,
så lav det om.
Hvis du ikke kan lave det om,
så lav din holdning til det om.

Maya Angelou


Tips til personlig udvikling

Gratis selvudviklings-tips (billede)


Under Healing af krop og liv kan du læse om nogle af de områder, som shamansk healing kan hjælpe dig med at helbrede, og du får også tips til at hjælpe dig selv. Under Selvudvikling får du flere tips til selvhjælp.

Healing af krop og liv


Shamansk healing – hvad er det, og hvordan virker det?


Shamansk healing er en af mange former for energimedicin. Energimedicin virker på den mest grundlæggende del af dig – i selve dit energilegeme, som former din fysiske krop. Ændres energien, ændrer kroppen sig. Læs om shamansk healing og dens virkninger her.

Visdomshjulet – dit kompas på rejsen mod indre fred og en ny skæbne


Ved at arbejde med det shamanske visdomshjul kan vi få del i dyb indre visdom, helbredelse og skabe en ny livsvej – for dit ydre liv afspejler dit indre. Læs, hvordan det shamanske visdomshjul kan bringe dig visdom og helbredelse i dit liv.

Efterlivsforskning: Der er et liv efter døden


Mindst halvdelen af alle døende får besøg fra det hinsidige på dødslejet, siger forskerne. Og læger og plejepersonale bekræfter det nu. Læs om efterlivsforskning her, og få hjælp, hvis du selv oplever, at en afdøds ånd er omkring dig.

Selvkritik eller selvkærlighed – hvor scorer du flest point?


Hvornår har du sidst krammet dig selv? Eller mærket, at du elsker dig selv? Selvkærlighed er svært for mange mennesker. Det virker nemmere at kritisere sig selv, måske kun i det skjulte. Men ved du, hvor meget du skader dig selv ved at gøre det? Uendeligt meget mere end du formentlig aner. Shamanismens metoder kan standse din selvkritik og vise dig vejen til selvkærlighed. Lær at finde vejen fra selvkritik til selvkærlighed her.

Er du træt og drænet?


Bliver du suget for energi – i dit parforhold, dine venskaber, dine familierelationer eller i dit arbejde? Føler du dig drænet og kronisk træt? Er dit energiniveau lavt? Shamansk healing har metoder til at hjælpe dig. Find årsagen til dit lave energiniveau samt løsninger her.

Når empaten møder en energivampyr


Empater er særligt sensitive mennesker med en større energiudstråling end andre – og derfor er de oplagte mål for energivampyrer. Lær at håndtere en energivampyr her.

Relationer: Hvor mange chancer skal der gives?


Er det kærlighed at give chance på chance i åndelighedens navn, når vi selv nedbrydes af det? Eller er det – lad os tage en dyb indånding – tegn på medmisbrug? Læs om forskellen på åndelighed og medmisbrug her.

Traumer arves – og fostre har bevidsthed


Ikke kun det liv, du er bevidst om at have levet, påvirker dig. Forskning viser, at din mors tilstand, mens du lå i hendes mave, og dine forfædres traumer også påvirker dig. Læs om forskning i traumearv og fosterbevidsthed her.

Hvorfor kritik sætter dybere spor end ros


Kritik har en mere langvarig effekt på vores følelser, tanker og adfærd. Ved at forstå hvorfor, lærer vi samtidig, hvordan vi kan øge vores egen Konversations-IQ. Lær om kommunikation uden kritik her.

Slip din stress


Få fire gode tips til at slippe stress og forlænge cellernes liv i din krop. Lær at håndtere stress her.

Drømme er kongevejen til dit inderste


Drømmetydning har bevæget sig fra ældre tids overtro til nutidens velafprøvede tolkningsmetoder. Gennem associationernes helt eget sprog åbenbarer dine drømme, hvem du er, hvad du længes efter, og giver gode råd, der er møntet på præcis din situation. Lær om drømmetydning her.

Selvudvikling


Den frugtbare forvirring


Når livet hiver i dig fra flere sider, gælder det ikke altid om at holde balancen. Kaos kan være en gave, der bringer dig tættere på dine inderste ønsker. To øvelser til selvindsigt findes her.

Litteraturens lykkepille – og andre naturlige metoder til lindring


Skønlitteratur, humor og opmærksomhed på dét, der gør ondt i os, har stor indvirkning på vores helbred. Bliv klogere på biblioterapi her.

Dine valg åbner døre – ikke din vaklen


Igennem vores liv står vi over for svære valg. Og ikke nok med at valget er svært at træffe. Det kan også være svært at holde fast i. Når det sker, kan vores vaklen spænde ben for det fremskridt, vi længes efter. Få hjæp til din livsvej her.

Bevingede ord om den søgendes vej


Fra C.G. Jung, Albert Einstein og Leonardo da Vinci til Ernest Hemingway, Fjodor Dostojevskij og Nelson Mandela. De har alle noget at fortælle om vejen, der ligger foran den, som søger selvindsigt og helbredelse. Få tips til din selvudvikling her.

Nøglen til dit liv


Der ligger en nøgle inde i os alle sammen. Den er unik for hver af os og kan åbne for et liv, der fylder os med glæde. Få to øvelser til at lære dig selv bedre at kende her.

Placeboeffekten – når sindet helbreder


Energimedicin kan antage mange former. Placeboeffekten er en af dem – for dit sind er din private apoteker. Det kan skabe den medicin, du har brug for. Læs om sindets helbredende evner her

Book en tid