Shamansk healing og livsvejledning


“Der er aldrig under nogen omstændigheder
grund til at fortvivle.
Det er vor pligt i ulykken
at håbe og handle.”
Dr. Živàgo

Livsvejledning – dit liv, dit kompas

Kompas (billede)


Vil jeg blive forstået? Det spørgsmål stiller mange sig selv, når de overvejer at finde én, der kan hjælpe med en udfordring, og spørgsmålet er relevant, fordi det er nemt at blive puttet i en kasse og få trukket løsninger ned over hovedet, der slet ikke passer til én. I sidste ende handler det om, hvem du er, og hvad du har brug for – ikke hvad andre måtte mene.
Vejen og løsningen for dig kan se helt anderledes ud end for din nabo, søster eller ven. Derfor har du brug for dit eget individuelle kompas.
Nogle gange kan det føles, som om nålen peger i flere modsatte retninger, fordi livet kaster forskellige indtryk i nakken på dig. Det er her, du kan få brug for sådan én som mig. Sammen finder vi kompasset frem og får ro på nålen, så du kan finde vej.
Vejen kan handle om alt fra at skifte job til at ændre den måde, hvorpå du oplever en begivenhed, en relation, følelse eller dig selv, for at du kan finde den indre fred.
Det kan også være, at du oplever stress, en hård indre kritiker, behov for at komme videre, gentagne mønstre i dit liv eller søger afklaring, forløsning, mere mening og glæde i dit liv.
Min livsvejledning er en kombination af afklarende, undersøgende dialog og metoder til personlig udvikling. Det står dig altid frit for, om du vil benytte de teknikker og øvelser, jeg kan give, og hvis du har det bedst med, at vi alene benytter samtalen som redskab, gør vi det.
Det centrale til enhver tid er, at vi vælger den metode og vej, der er den rette for lige præcis dig. Og du behøver ikke være nervøs for, om du passer ind eller bliver forstået hos mig. Det gør og bliver du. Jeg kender selv til snævre kasser og putter derfor ikke andre i dem. Hos mig er der højt til loftet og plads til forskelligheder – også alt det, der er svært at fortælle om eller stå ved.
Udover samtale kan vi bl.a. benytte shamansk drømmetydning og kreativitet som nøgler til at åbne for det, du har inde i dig. Andre metoder arbejder med tunge følelser, stress og negative mønstre. Opremsningen her er ikke udtømmende. Den konkrete metode – én eller flere – vælges ud fra dine behov og det område, du ønsker at arbejde med.
Du kan også læse mine artikler med tips til livsvejen, parforhold og andre relationer her.

Book en tid