Shamansk healing og livsvejledning


Shamansk healing
Livsvejledning
Munay-ki
Om
Artikler
Kontakt

Glæde indebærer
at formå at overvinde lidelsen
og forvandle den
til klarhed.

F.M. Dostojevskij

Jannie Solaas (billede)

Min vej førte til healing og shamanisme


For mange år siden stod jeg ved en smertefuld skillevej, og selvom jeg var heldig at have mange kærlige mennesker i mit liv, kunne ingen af dem hjælpe mig. Det blev ikke nemmere af, at jeg i samme periode opdagede min evne til at heale. Dengang var det helt uforståeligt for mig, at sådan noget fandtes. Jeg følte mig alene i min krise, alene med mine evner og helt forkert. En dag snublede jeg over et menneske, der havde stået i min situation, og som havde fundet vej. Han hjalp mig, og det vendte op og ned på mit liv – til det langt bedre.
Hvor mange andre går rundt uden at møde lige netop dét menneske, der kan hjælpe? tænkte jeg. Inden jeg var nået ud af min egen krise, begyndte jeg at hjælpe andre med healing. For hver healing blev mit eget verdensbillede åbnet op for en ny dimension. Det fik mig til at dykke ned i al den viden, jeg kunne støve op, jeg fortsatte med at heale for at lære mere om det i praksis, og senere lærte jeg også reiki-healing. Healingen viste sig at hjælpe mod meget forskelligartede lidelser, lige fra muskelsmerter, forstoppelse og en forvreden fod til helbredelse af fibromer på en livmoder, cyster, hjertearytmi, sorg og andre tunge følelser, som vi mennesker indimellem render ind i.
Da jeg lærte shamanismen at kende, slog verdensbilledet en ekstra kolbøtte. Shamanismen har afsløret så mange sammenhænge og samtidig muligheder for healing, at healing for mig nu ikke alene fokuserer på at finde frem til tanker og følelser, som ligger bag problemet, om end de er meget vigtige. Også vores fortid og relationer – i nogle tilfælde slægtens fortid og relationer – eller indtrængende energier, der har sat sig fast i os, kan afsløre en vigtig rod, der må trækkes op, for at helbredelse kan ske på det dybeste plan.
Siden 1996 har jeg gået på healingens vej, afprøvet utallige teknikker på mig selv for at vide, hvad der virker, og hvordan det virker. Min første healing af et andet menneske skete i januar 1997 – og ingen var vel mere overrasket end mig. De metoder, jeg tilbyder dig, er gennemtestede. Shamanismen har hjulpet mig med at nå ned til de allerdybeste dele af mig. Hvor jeg inden shamanismen fik rigtig gode resultater med andre metoder, der ændrede de (relativt) valgfrie programmer i min indre computer, har de shamanske healingmetoder ført mig helt ned i styresystemet, som er selve fundamentet for, at programmerne overhovedet kunne installeres. Forestil dig at udskifte en gammel computer, der jævnligt bryder sammen, med en ny, hvis styresystem ikke kan rammes af de virusser, der har plaget i hele den gamle computers levetid. Det er, hvad shamanismen har gjort for mig, og hvad jeg arbejder for at give til andre.
Det er derfor, jeg tilbyder dig min hjælp. Det er ikke pga. den uhyrlige stak af bøger, jeg har læst om emnerne, eller kurserne, jeg har gennemgået. Det er min egen erfaring med alskens metoder, som gør mig i stand til at hjælpe dig: Jeg ved, at de veje, jeg kender, ikke er en midlertidig flugt, der bryder sammen over tid. De holder, og derfor tilbyder jeg dem til dig.
De shamanske metoder, jeg anvender, stammer fra Q’ero-shamanerne i Peru, som er de direkte efterkommere af inkaerne, hvis kultur opstod for over 1000 år siden. Min uddannelse i metoderne er foregået hos The Four Winds under Alberto Villoldo og Marcela Lobos. En anden betydningsfuld lærer, hvis visdom og metoder jeg også trækker på, er Elisabeth Jenkins.
Mener du, at jeg kan hjælpe dig, eller er du i tvivl og vil høre nærmere, er du velkommen til at kontakte mig.
Hvad du end står med, ønsker jeg dig alt det bedste.