Shamansk healing og livsvejledning


Glæde indebærer
at formå at overvinde lidelsen
og forvandle den
til klarhed.

F.M. Dostojevskij


Min vej førte til healing og shamanisme

Jannie Solaas (billede)


For mange år siden stod jeg ved en smertefuld skillevej, og selvom jeg var heldig at have mange kærlige mennesker i mit liv, kunne ingen af dem hjælpe mig. Derfor trådte jeg i 1996 ind på healingens vej og har afprøvet utallige teknikker på mig selv for at vide, hvad der virker, og hvordan det virker.
Næsten samtidig opdagede min evne til at heale. Min første healing af et andet menneske skete i januar 1997 – og ingen var vel mere overrasket end mig. Healingen viste sig at hjælpe mange forskellige mennesker med meget forskelligartede lidelser, lige fra muskelsmerter, forstoppelse og en forvreden fod til helbredelse af fibromer på en livmoder, cyster, hjertearytmi, sorg og andre tunge følelser, som vi mennesker indimellem render ind i.
De metoder, jeg tilbyder dig, er gennemtestede. Shamanismen har hjulpet mig med at nå ned til de allerdybeste dele af mig selv – og andre – for at skabe en kraftfuld healende effekt. Det er derfor, jeg tilbyder dig min hjælp. Det er ikke pga. den uhyrlige stak af bøger, jeg har læst om emnerne, eller kurserne, jeg har gennemgået. Det er min egen erfaring med metoderne, som gør mig i stand til at hjælpe dig: Jeg ved, at de veje, jeg kender, ikke er en midlertidig flugt, der bryder sammen over tid. De holder, og derfor tilbyder jeg dem til dig.
Læs her, hvad andre har sagt om healingen.
De shamanske metoder, jeg anvender, stammer fra Q’ero-shamanerne i Peru, som er de direkte efterkommere af inkaerne, hvis kultur opstod for over 1000 år siden. Min uddannelse i metoderne er sket igennem adskillige kurser og praktisk træning hos The Four Winds under Alberto Villoldo og Marcela Lobos.
Mener du, at jeg kan hjælpe dig, eller er du i tvivl og vil høre nærmere, er du velkommen til at kontakte mig.
Hvad du end står med, ønsker jeg dig alt det bedste.